Mooi weer weer!! Vroeg naar het ontbijt want vandaag gaan Aston, Sophie, Hidde en Joost Canopy school doen bij Nadav. De rest ging lekker meermannen maar het resultaat ging gedurende de dag wel wat achteruit. Jan K. maakte zijn 800e sprong dus er valt weer wat te vieren. Er stond de hele dag een lekker windje en het was Elsinoors warm: 30+ 🙂

Jan B. maakte een serie foto sprongen met verschillende deelnemers: zijn camera ziet het allemaal nog steeds scherp (Jan wenste dat scherpstellen bij hem net zo makkelijk was). Ed was in de eerste instantie zoek maar bleek later op zijn kamer gebleven te zijn waar hij wat aan het lezen was. Jo vergaderde met Karl en Ted voor de volgende tour en bereikte hele goede resultaten.

Gedurende de dag werd er wat ge-canopy-switched in verband met slippende beenbanden.

De sunset load werd gemist door geen interesse en de voorbereidingen voor de ballonsprong maakten Jan B. opnieuw zenuwachtig.

Terug naar het hotel, Ruta en Erik gingen eten in Temecula, de rest ergens anders en Jo lag om zeven uur in zijn wiegje.

Uit de postings op WhattsApp blijkt, dat het nog heel gezellig moet zijn geweest.

Foto’s uploaden is een drama. Als we weer thuis zijn, worden deze alsnog geplaatst, als het van hieruit niet lukt.