Eindelijk temperaturen boven de twintig graden. Sanne vertrok om een uurtje of 10 met een taxi naar LAX en zit nu ergens tussen Amerika en Nederland. De rest ging via de normale route naar de dropzone. Het springen ging voorspoedig en er werd zowel met de Caravan alsook met de Twin Otter gevlogen. Ed haalde zijn Level 7 en is dus geslaagd voor zijn AFF: hij begon meteen met zijn solo sprongen :-). Nadat Ruta nog even wat “vouwwerk” had gedaan besloot ze toch maar om terug te gaan naar het hotel om even uit te griepen. Bas maakte een sprongetje met Aston en Jan B. maakte zijn eerste scherpe foto’s op deze trip. Jan K. maakte zijn eerste stand-up landing op deze trip en Wil wist vandaag zelfs het leerlingenveld te raken. Bas begon aan zijn CRW eisen voor het C-Brevet. Sophie is lekker aan het relatieven met de mannen nadat ze zich eerst bezig had gehouden met Free-Fly. Ze is helemaal blij met haar geleende Pilot 168.

Ruurdtje is ook weer helemaal los en springt op dit moment met het setje, dat Jo meegenomen had: bij gebrek aan reserve ripcord en release cable set is het vouwen van haar reserve geen optie. Zij is de enige, die nog one-on-one sprongen over heeft. De rest is klaar.

De geplande ballonsprong morgen is afgeblazen ivm de upperwinds. Vrijdag wordt een nieuwe poging gewaagd.

Om half zes was het feestje weer afgelopen, werden de chutes gevouwen, een paar blikjes Coors open getrokken en gingen de eersten terug naar het hotel alwaar de avond in gepaste rust werd door gebracht.

Foto’s uploaden is een drama. Als we weer thuis zijn, worden deze alsnog geplaatst, als het van hieruit niet lukt.