27 februari 2017

Regen,regen en nog eens regen…welcome to Sunny Californië

De dag begon zoals  altijd met een lekker ontbijtje in de bar, op de weg er heen werd ik al gewaarschuwd door een “Oldtimer” dat het vreselijk slecht weer was. Voor mijn leek het meer op een standaard zomers dagje in Nederland maar die vergelijking moeten we niet te veel maken. Vandaag geen spring weer dus, wel was er voor die gene die wilde tunnel coaching geregeld van Josh Hall. Voormalig wereldkampioen 4-way en de dropzone manager van Skydive

Elsinore, daar zouden dus best wat van kunnen op steken J.
Wil, Eduard, Aston en ik(Joost) hadden daar wel oren naar, Tom en Eric gingen gezellig mee voor morele steun. Na een regenachtig ritje naar de gloednieuwe windtunnel in Ontario, werden we nog even in de wacht gezet omdat Josh in de file had gestaan.

Toen hij eenmaal was gearriveerd werd er even rustig besproken wat we precies wilde bereiken met de tunnelsessie. Eduard moet zijn AFF nog afmaken dus wilde vooral aan zijn stabiele houding werken, Wil wilde vooral oefening in stabieler draaien. Aston en ik wouden vooral meer leren over het dicht vliegen van ruimtes, voor het vliegen met meerde mensen.

Aangezien het voor ons allemaal de eerste keer in de tunnel was. Was het de eerste paar beurten wat onwennig en slordig. Maar na een paar keer kreeg iedereen het wel door en werd er lekker gevlogen onder toezicht van Josh.

Ondertussen gebeurde er in het hotel het onvermijdelijke: om half vier ‘s middags raakte het Coors op!!

Wil, Aston en ik hadden alle drie een blok van 10 minuten genomen wat ik persoonlijk lang zat vond voor de eerste keer. Eduard had een kwartier genomen en moest uiteindelijk achter elkaar door, er begon wat vermoeidheid op te spelen bij de laatste paar beurten.

Na het tunnelen hadden we allemaal wel trek gekregen en besloten eerst wat te eten en daarna rustig terug te rijden naar Lake Elsinore. Aangekomen in het hotel hebben sommige de rust van hun kamertje opgezocht en andere nog even wat gebabbeld in de bar ondergenot van een flesje Coors. De Coors was gelukkig weer aangevuld er was blijkbaar een tekort in de voorraad of was er een poging tot drooglegging ?

De rest van de groep hebben in verschillende samenstellingen diverse alternatieve programma’s gedraaid, van shoppen tot een potje klaverjassen.