De dag begon lekker maar het was erg koud. De voorspellingen voor de komende twee dagen zijn slecht: er komt opnieuw en stevig regen gebied onze kant op. Floortje maakte haar laatste one-on-one sprongen, Wil haalde zijn Level 7 en werd vrijgelaten, waarvan hij onmiddellijk (mis)bruik maakte. Jo kon zijn Macje terug halen bij de Applestore met een nieuwe display. Ed had wat problemen bij zijn Level vier en er werd besloten, dat hij eerst even door de tunnel gejaagd moest worden want anders zou het wel eens ex
tra levels kunnen kosten. Er was gedurende de week via 6 en 7 mannetjes langzaam opgebouwd naar de gewenste 8 man.

DCIM101GOPROGOPR8181.JPG

Deze was gisteren een feit maar kon vandaag helaas niet in de verlenging komen. Later op de dag begon het dicht te trekken en werd het echt koud. Om 4 uur hielden we het voor gezien en werd de terugtocht naar het hotel aangetreden. Er werd nog wat gebubbeld waarna de voorbereidingen begonnen voor de bonte carnavalsavond, georganiseerd door Bas en Jan K. Ruta was al vroeg naar bed gegaan, Eric S. was onzichtbaar en ook Jo hield de zaak voor gezien en verdween naar zijn wiegje.

Uit overlevering blijkt dat e.e.a als volgt gelopen is: er was een local geregeld met een muziek installatie, de tafels in het restaurant werden aan de kant geschoven en de polonaise wekte grote verwondering bij de aanwezige Amerikanen. Langzaam maar zeker kregen die er ook lol in en een uitermate gezellige avond was een feit. Er schijnt een historische hoeveelheid Coors weg gewerkt te zijn.