Elsinore weer: 07:23, 19 graden!!

Maar dat was maar voor even en veel warmer werd het ook niet meer. Alhoewel het er even naar uitzag, dat het een slow dagje zou worden bleek de realiteit toch anders, spreek beter. Nadat er een fatsoenlijke backup van de MacBookPro van Jo gemaakt was, ging deze op reis naar Cupertino voor een nieuw beeldscherm. Het inrichten van een nieuwe gebruiker op de Mac van Bas verliep niet zonder slag of stoot maar er kan tenminste iets gepost worden. Net als de voorgaande dagen waren de Falcons rookpotten aan het afsteken en een andere militaire groep was bezig met intentioneel break aways op Multi-Mission systemen: derde reserve was een borst-reserve met FXC. Steve en Jo vergaderden enkele uurtjes met de staff van Elsinore voor het video programma waarna Jo terugwandeldek naar het hotel en een rondje ging zwemmen. Intussen ging het springen gewoon door: Wil is klaar voor level 4, Ruurdtje maakte haar derde sprong en ook Floortje wist niet echt van ophouden. De sfeer is erg goed in de groep en er werd geregeld, dat ook enkele anderen een bijdrage gaan leveren.