Uitgeslapen naar het ontbijt en het zag er zowaar even Elsinoors uit. Toch kwamen er weer wolken opzetten. Nadat er koffie gedronken was werd de weg naar de dropzone aangetreden. De Falcons waren al twee uur bezig met het afsteken van rookpotten boven Elsinore, Tom werd uitgebreid gefeliciteerd en eindelijk rondom half tien gingen Ruta en Erik als eerste “Texelaars” omhoog voor uiteraard alleen maar een hop en pop.

Scotty ging naar huis en parkeerde 2 leerlingen bij ons: Eamonn en Lee. Nadav werd als free-fly coach en tweede AFF instructeur aan de groep toegevoegd en we zijn dus nu compleet.

Langzaam ging de bewolking omhoog naar 6500, volgden ook anderen het voorbeeld van Ruta en de stemming in de groep steeg snel. Gelukkig stond er een beetje wind dus alle landingen waren mooi. De tweede sprong liet even op zich wachten omdat het wolkendek weer een beetje naar beneden kwam: sommigen twijfelden want 5000 is toch wel erg laag 🙂 en Wil moest nog even wachten op zijn eerste AFF sprong. Het weer werd echter rap beter en er kon lekker door gesprongen worden. Jo ging tussendoor even naar de Apple Store om een afspraak te maken voor een nieuwe display en Wil maakte zijn tweede AFF sprong: hij had er al een op Texel gemaakt. Het was een heerlijke springdag alhoewel de temperatuur te wensen over liet: net geen 19 graden 🙁

De groep ging ’s avonds Sushi eten ivm de verjaardag van Tom, Ruta, Jan B. en Jo namen een hapje in het hotel en gingen vroeg naar bed want morgen is het Elsinore weer.

Er zullen enkele dagen waarschijnlijk geen foto’s op de site gezet worden want het MacBook Pro van Jo gaat morgen naar Apple voor een nieuw display.