Er schijnt gisterenavond een stevige aanval gedaan te zijn op de Coors voorraad en er gaan geruchten, dat enkele deelnemers geholpen hebben bij het sluiten van de bar……
De dag begon rustig. om 9 uur werd er zoals gewoonlijk via Starbucks naar de dropzone gereden.
Er werd een uitgebreide dropzone-briefing gegeven door de nieuwe spring-technische manager en de uitrustingen werden gecontroleerd (bekeken).
De nieuwelingen werden “ge-waiverd” voor de camera en harnastesten werden afgenomen bij deelnemers, waarbij deze verlopen was.
Het weer was marginaal, koud tussendoor, af en toe motregen en de wolken zaten niet al te hoog. Rond een uurtje of twaalf begonnen de Falcons met springen maar voor ons zat het er niet in.
Ruta ging verder met de AFF opleiding van Wil, Jo regelde nog wat administratieve dingen, ging een AT&T prepaid kaartje regelen en de rest vertrok stukje bij beetje naar het hotel om te gaan bubbelen.
Terug naar de dropzone, afsluiten, Ruta af zetten bij het hotel, naar Starbucks om de achterstand van het blog bij te werken en de laatste hand aan het KNVvL verslag van het Symposium te leggen.
De keuken van het hotel is beter geworden. Na samen met Jan K. en Jan B. wat gegeten te hebben (ook een paar Coorsjes) was het bedtijd.