Ook vandaag weer relatief vroeg eruit (07:00), ontbijt en naar een three-session presentatie m.b.t. naaimachine techniek. Een deel van de eerste sessie gemist omdat het ontbijt wat uitliep maar voor de rest heel interessant, een goede opfrisser voor mij en nog wat bijgeleerd ook :-). Na de Starbucks nog even praten met verschillende mensen waaronder Edwin Boerkamp, nog een rondje door de Exhibition Hall en daarmee is PIA 2017 bijna afgelopen.

Zowel de PIA meetings alsook het Symposium met de vele sociale kontakten, lezingen en tussendoor georganiseerde extra meetings was inspannend. Er zijn veel zaken besproken en afgesproken die ook hun uitwerking kunnen hebben op het Europese springen. Ik ben blij, dat ik op mijn manier een steentje aan de ontwikkelingen en beslissingen heb kunnen bijdragen. In hoeverre het effect heeft staat in de sterren geschreven.

De laatste gesprekken zijn geweest, de koffers zijn gepakt en alleen het Closing Banquet blijft nog over vanavond.

Het Closing Banquet was heel gezellig aan de NZ Aerosports tafel. Nol Camfferman kwam nog even langs (mocht de pret niet drukken) en ook Bill Morressey had nog een paar leuke Texel-stories te vertellen.

Morgenvroeg is het om half vier dag: het busje komt om vijf uur en dan gaat Elsinore 2017 beginnen.

Dit was PIA Chattanooga (foto’s volgen 🙂 )