De hele dag was al gevuld met lezingen waaronder een paar hele interessante. Ook kwam er nog een hoop volk binnen.

De opbouw voor het Symposium begon om 10 uur en er waren enkele fabrikanten een beetje in de stress omdat hun spullen onvindbaar of nog niet aangekomen waren. Ik heb nog wat voorbereidend werk gedaan voor mijn eerste lezing samen met Steve morgen om 09:00 uur.

Het openingsbanket begon om 16:00 uur en was heel gezellig met veel en goed eten. Bill Morressey met Bill Booth en Jo als seconders stelde een “drinking corner for people, 40 years or more in the sport” voor. Het plan moet nog uitgewerkt worden. Om 18:00 ging de expositie zaal open.

Om 20:00 uur was de BJ Worth Award Ceremony, die 45 minuten zou duren waarna dertig jaar Sun Path Products gevierd zou worden: BJ Worth duurde 3 uur en was behoorlijk on-interessant. Om half twaalf had ik het gezien en ben ik de binnenkant van mijn oogjes gaan bekijken.