Ontbijt met Jo Chitty en Tom Parker en aansluitend naar de laatste plenaire meeting waar nog enkele zaken doorgesproken en/of verduidelijkt werden. Commissie verslagen werden voorgelezen en er werd gestemd over nieuwe leden. Het ziet ernaar uit, dat dit het eerste en tevens het laatste PIA Symposium in Chattanooga is. Salt Lake City of misschien wel San Francisco werden als opties genoemd.


De PIA meeting was om kwart over tien afgelopen en om 12 uur ging de inschrijving voor het Symposium van start. Ruta is onderweg en komt vanavond aan.

De hele namiddag druppelde mensen binnen en ik kreeg bijna een lamme hand van het handen schudden. Paul Gommers kwam binnen maar had zijn bagage vergeten in de shuttle bus die alweer weg was….

Het is echt leuk om een keer per twee jaar bekenden en vrienden te zien, die men al jaren kent, sommigen zoals Bill Booth al sinds de 70er jaren.

Er werd een 70er jaren tafeltje geconfiskeerd met Derek en Grace Thomas, Bill Booth, Bill Morressey, Bushman en tussendoor ook Helmuth.

Alhoewel de verleiding groot was om mee te helpen de bar te sluiten besloot ik toch maar om het niet zo laat te maken.

Ruta lag al in haar mandje. Zij was lang onderweg geweest, laat binnen gekomen en had besloten de bar aan haar voorbij te laten gaan….