Lekker fris wakker geworden, ontbeten en de kamer een beetje ingericht (Seal and Go plastic verwijderen, kleren in de la en verschillende apparaten aan de laders hangen).

Na het ontbijt even lekker in t-shirt in het zonnetje gezeten met een bak koffie totdat deze achter de wolken verdween en er een guur windje ging blazen. Het rondje downtown Chattanooga was gauw gelopen

De dag werd voornamelijk gevuld met lobbyen en gewoon kletsen: het echte werk begint morgen.

Om 16:10 ging het alarm af in het hotel en moest iedereen naar buiten. Er werd omgeroepen dat de liften niet gebruikt mochten worden en we de trap moesten nemen: dat was dus zoeken geblazen maar we hebben hem gevonden. De brandweer kwam, inspecteerde het hele gebouw en we mochten er weer in alleen kregen ze de liften niet meer aan de loop. Half uurtje later was dat probleem ook opgelost en vijf minuten daarna begon het feest weer van voor af aan.

In het begin van de avond kwamen er steeds meer bekenden binnen en werd het gezellig…..